Şehit Yunus İşcan Ortaokulu
ŞALGAMLI MAH. OSMAN DİRİK CAD. NO 33 HAYRABOLU / TEKİRDAĞ

VİZYON

Şehit yunus işcan Ortaokulu olarak tüm çalışanlarının memnuniyeti içinde olduğu,kurum çalışanlarının bu kurumda olmaktan gurur duyduğu,çağın gerektirdiği bilgi,beceri ve teknolojinin kullanımı ile eşdeğer kurumlarla rekabet edebilecek,onlara örnek olabilecek;seçkin,sevginin ve bilginin paylaşıldığı bir eğitim kurumu olmak. Bu amaç doğrultusunda Okul-Aile-Çevre uyumunu sağlamaktır.

MİSYON

Bilgi çağının gereklerini yerine getiren, kendini sürekli yenileyen, öğrencilerimizin bireysel farklılıklarını göz önünde bulunduran, fedakar ve dinamik eğitim-öğretim kadrosuyla Türk Milli Eğitiminin temel amaçları doğrultusunda, kendisi ile barışık, toplumun bir parçası olduğunu bilen ve buna göre davranan, Yaşama sevinci ile dopdolu, insanları ve çevresini seven, Cumhuriyet ve onun değerlerini koruyabilecek nitelikte bireyler yetiştirmektir.

Öğretim Şekli :Şalgamlı Ortaokulu - A Tipi- Normal Öğretim

Şalgamlı Ortaokulu - A Tipi- Normal Öğretim

Ders Başlama:08.40 Bitiş Saati :14.30

İlçeye 23 km. uzaklıktadır.

MAHALLE

ERKEKLER FUTSAL VE KIZLAR VOLEYBOL TAKIMLARIMIZ VAR